Italiaans restaurant
San Mario's

"De lekkerste Italiaan van Zeewolde!"

Bezorgen of afhalen

Agenda Activiteiten

Ons verhaal

In 2009 leerden Jolanda en Rowan elkaar kennen in een Italiaans restaurant in Rhenen. Zij werkte er al jaren als serveerster naast haar studie aan de PABO, hij kwam er nieuw als kok en pizzabakker werken.

Al snel werden ze een stel met een gedeelde passie voor Italië, Italiaans eten en horeca. Jarenlang gingen Rowan en Jolanda wekelijks uit eten in diverse restaurants en proefden ze samen gerechten, bekeken menu’s en deden ze ideeën op voor hun toekomstige droom: samen een Italiaans restaurant starten.

Sinds Mei 2021 hebben zij restaurant San Mario’s overgenomen en kunnen ze niet wachten om al hun ideeën ten uitvoer te brengen.

Onze missie is: ‘Verse en kwalitatief goede gerechten serveren in een Italiaans restaurant waar gastvrijheid en gezelligheid door gasten gevoeld wordt.’ Geniet van het prachtige uitzicht aan de kade in Zeewolde onder het genot van een heerlijk drankje.

Img

Ons restaurant

De menukaart van San Mario’s is zeer gevarieerd. Je kunt bij ons terecht voor een pizza of pastaschotel, maar ook voor specialiteiten, zoals kalfsvlees en gegrilde ossenhaas, zalm en sliptong en een keur aan vegetarische gerechten. Alle gerechten worden vers in onze keuken bereid om u het lekkerste eten aan te kunnen bieden.

Om de avond af te sluiten ontvangt u als gast een glaasje limoncello, een Italiaanse citroenlikeur, van het huis als dank voor uw bezoek aan ons restaurant.

Img

Sfeer impressie

Wilt u een idee krijgen hoe ons Italiaans restaurant eruit ziet? Bekijk dan onze impressie foto's

Bekijk sfeerimpressie
Img